Huikean loppukirin tuloksena KVV- ja muuttotarkastukset meni läpi ja viime viikonloppuna muutettiin sisään, lopultakin.Cool

Tosiaan viimeinen viikko painettiin ja lujaa. Rautzit veti huikean viikon ja otrtaina itse puoleen yöhön ja jatkaen sitä poerjantai aamuna kello kuudelta. Perjantai aamuna paikalle tuli sähkärit laittaa viimeiset kytkökset ja heti perää LVI miehet, sekä IV mittaaja. Väkee oli kuin Ilveksen maalilla konsanaan.. Ja sitten pikku draamaa, kun KVV tarkastaja tärkeän oloisena Espoo rakennusvalvonnan takki päälli asteli sisää selvisi jotta IV kone EI puhalla kunnolla, vain pikku hönkimistä yläkertaa. Siinä kamerat putkiin ja tukosta etsimään.. Onneksi KVV vastaava tuo uusi siis hoisi homman asiallisesti kotiin ja loi visioita paremmasta tarkatajalle joka hyväksyi kohteen miniminä! Muuttotarkastus sitten olikin jo helpompi case vaikka niitä minimi vaateita puutuikin jotain mutta oli niin pieniä että tuo WWF-pipoinen vahhempi herra hyväksyi kohteen. Siinä rakenta Rautanen asteli kaapille, otti oluen ja istui uuden kotinsa lattialle 5 minuutiksi kunnes oivalsi jotta muutto pitäs vetää läpi tähän hässäkän perään. Eikun auto alle ja peräkärry perään ja kohti Perkkaata.

Hommaa on vielä vaikka kuinka; listat - tottakai puuttuu, vetimet, kaapit, KHH laatoitus loppuun, tyttöjen kph kokonaan, sauna rakennus kokokaan jne.. jne... Mutta tärkeitä että siellä ollaan!

 

Aada mukana ovenkarmejen asennuksessa;

Ykkösen KPH suihku ja wc pönttö sekä rättipatteri paikoillaan. Tänään saadaan kalusteet:

Soppatauko muuton lomassa;

Olohuoneen TV corner kunnossa;

Tavaraa alkaa valumaan sisään kiihtyvällä vauhdilla;

Muutotarkastus meni läpi, jee!

Kellarin WC valmiina tarkastusta varten;