Näin on näppylät! Kolmen viikon päästä pitäisi muuttaa sisään. Mitä vielä jäljellä; keittiön viimeistely, kph/wc:n lattia, kalusteet ja olohuoneen lattia, joka hommista helpoin ja nopein.

Taas on saatu aikaiseksi ja paljon sitten viime päivityksen. Vaatehuone ja ala-aula on laatoitettu ja saumattu - tuli magee vaikka ite sanonkin. Keittiön kaapit on kiinni seinissä ja niissä on ovia, tekniikkaa vaille valmis - melkein. Rappuset, lopultakin meille pääsee sisää rappusia pitkin ja vieläpä myös kellariin. Etutäyttöjä otettiin ja kävi naapurin kuormaajakin hiukka auttamassa, vartissa kasa tasani ja etuosa täytty. Kylppäriä mummu on saumannut, viemärit kurasyöppö ja Unidrainin ovat paikoillaan valmiina loppuvaluun. Listat alkaa olemaan lähes jokapaikassa samoin ovet, muutamia puuttuu.

Kuvapäivityksiä työmaalta. Kts myös edelliset päivitykset ja siellä uusia kuvia.

Projektinjohtaja itse keittiökaapissa kiskoja asentamassa;

Kylppärin saumaaja vauhdissa, jämpti on hyvä!

Vanhemmat timpurit viimeistelevät etuportaita paikoilleen.

Kurasyöppö valettuna paikoillaa, ja oli siinä säärämistä että se saatiin istumaan hyvin. Siinä oli lämpöputki ottaa itseensä kun aukkoa suurennettiin ja sitten putkari joutui kaivamaan mursketta alta ja EPSit leikkaan pois että saatiin kaivo kohdalleen jne jne.. Ja sitten vielä pari tuntia itte passattiin sitä, HUH!

Makkarin parketti valmis. Pappa vetäs vielä listat jiiriin ja maalas ne. Viimeistely vaille valmis!

Etutäyttöä, kyllä koolla on väliä millä mitä maata ruopasee:)