Siitä on nyt tasan vuosi kun virallisesti tämä kaikki alkoi. Silloin pelkäsimme talven tuloa ja mietimme miten runkotyön kanssa käy jos pakkaset alkaa oikeasti ja lunta tulee. No ei tullut ja se meni oikein hyvin. Sen jälkeen on tapahtunut ja paljon. Kaamea määrä työtä on tehty itse ja onneksi talkooväki on ollut mukana huikealla panoksella!!!

Erästä legendaarista lausetta lainasin joskus 90-luvulla, taisi olla 1996 kun Ylöjärvella oli asuntomessut; I have a dream! Ja nyt se alkaa olemaan noin kuukauden päästä valmis, siis muuttovalmis - hommaahan tulee vielä riittämään varmaa toiseksikin vuodeksi mutta talo on asumiskuntoinen. Tosiaa siitä lähtien olen mittinyt, unelmloinut, suunnitellut ja haaveillut tästä, ja nyt täällä ollaan vuosipäivän kunniaksi ensimmäistä yötä. Perhe vielä Perkkaalla mutta PM itse. Pikku siivoomista näin yön keskellä ja takan korjaussuunnittelua.

Tänään jatkettiin ykkösen kph laatoitusta, keittiön kokoamista ja raivattiin tilaa uusille hommille. Muuttoakin on alettu puuhaamaan ja tuotu jo jotain tavaroita..