11 kuukautta on raadettu sitten virallisen start upin jälkeen joka oli Tammikuun 24. päivä, jolloin pohjatyöt alkoivat. Paljon on tapahtunut, todella paljon, myös raksan ulkopuolella; naimisiin meno, V3C:n voitto, uusi perheenjäsen tulossa, yli 20 työmatkaa ulkomaille, mm Las Vegas ynnä muuta. Tämän voisi kiteyttää ”elämäni rankin vuosi mutta myös antoisin”! Yksi kaikkien aikojen unelmistani on noin 1,5 kuukauden päässä – treecoursenhan olen jo voittanut, naimisiin päässyt ja muutaman lapsenkin saanut J Mitä seuraavaksi?<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Vuoden huipentumana olen oppinut laatoittamaan eli keittiön lattia sai upean Laattapiste Collection YORK laatoituksen ja vielä ennen vuoden vaihdetta sen saa myös kellarin WC ja kodinhoitohuone – ainakin osittain. Alku oli hieman jähmeää ja karaista mutta onneksi mummu tuki ja opasti alkuun alun vaikeina hetkinä. Sormet syyhyää päästä laatoittamaan!!!

 

Viikonloppuna saatiin paljon pikkujuttuja tehtyä, terassin lisähitsaukset, piipun viimeistelyjä (kauluri vielä puuttuu), yläkerran ritilöintiprojekti saatiin käyntiin, vedeneristeet kodinhoitohuoneeseen sekä keittiöön, listojen maalausta, sadevesiputkiin muhveja paikoilleen jne jne… Tytöille laitettiin oma leikkihuone kuntoon ja siellä legot kolisee ja DVD:t pyörii.

 

On tämä ollut huikea vuosi!!!

 

Keittiön laatoitus;

 

2187945.jpg

 

2187946.jpg

 

 

2187944.jpg

 

2187947.jpg