Viikon aikana on tapahtunut ja paljon. Kellari on saanut katon, ylityspalkin, teräsrakenteet ynnä muut on paikoillaan ja kansi valmistui viime torstaina. Eli kellari on kasassa. Välillä sato jopa lunta mutta teltta pystyyn pressuista ja muutaus jakukoon. On muuten loistavan hieno talvi rakentaa :)

Terassin tukimuuria ja perustusta muurattaessa aloimme miettiä miksi ihmeessä pitää täyttää lähes 30 neliön tila josta saisi oivan viinikellarin ynnä muuta varastoa?? Ja vielä kun lisää, että täytön hinta olisi ollut noin 1000-1500 euron luokkaa se vaikutti aivan älyttömältä. Eikun linjat kuumaksi ja yhteys rakennesuunnittelijaan ja arkkitehtiin, ja niin parissa päivässä ratkaisu oli kasassa. 380 eurolla terästä ja se on siinä. Täytyy myöntää että rakennesuunnittelija teki hienoa työtä ja nopeasti!! Hyvä Tölli.

Viimeisen parin päivän aikana on alkanut ykköskerros nousta hyvää vauhtia. Perjantain iltana oli jo noin 80 cm seinää sielläkin... Ikkunat tuntuivat valtavilta nyt kun näki ne aukot mitä niille on varattu!!!

1338807.jpg

"..ja täältä on mahtavat näköalat" A-M.R kommentoi muurin päältä.

1338810.jpg

Lunta, räntää ja lähinnä vettä, siinä talven sana. Telttaa pystyyn ja muuraus jatkukoon.

1338818.jpg

Ensimmäinen välipohjaelementti on ilmassa...

1338823.jpg

Pikku tuunaus ja se on siinä.

1338827.jpg

Ja viimeisiä aletaan viemään...

1338831.jpg

Ja apupojat kuittaavat kunnian kun ammattimiehet ovat poistuneet :) Työturvallisuus tehtävät kutsuvat illan hämärtyessä; porraskäytävän peitto ja kulkusilta itse työmaalle.

1338840.jpg

Siinä se silta sitten on. Mutta kyllä "jäte/kierrätyspuustakin" saa hienon.

1338842.jpg

Nurkkatolpat paikoilleen ja ykkönen alkaa nousemaan.

Niin ja vielä tähän kun lisätään kohtuu rankka muutto Hertsikanrannasta Perkkaalle sekä tiukka työviikko normi hommissa niin tietää tehneensä tällä viikolla jotakin. Ilta Fobba maistuu!!!!!!