..itse rakennusurakoitsija surffaa pitkin maailmaa. Viime päivityksen jälkeen on käyty paitsi Saksassa ja Sveitsissä myös Las Vegasissa sekä Oklahomassa. Vegas ei tuonut lisärahoitus erää mutta käsi saatiin kuntoo kahden viikon täyslevolla.

1516985.jpg

Työmaa kuitenkin etenee. Mikkelin miehet veti saunan/autokatoksen sokkelin, virolaisihme otti kattoprojektin tiukasti haltuun ja on saanut runkorakenteet lähes valmiiksi - villojen ja aluskatteen laitto alkaa ensi maanantaina. Kellari tärytettiin ja sinne aloitettiin styroxien laitto. Yköseen ja kakkoseen vetästii kaikki rakiakolot ja roilot ja sähköputkien asennus tapahtui viime maanantaina - oli muuten tehokkaita nuoriamiehiä!!

Ja jottein ihan kokonaan unohdu iloiset sora hommat niin sitäkin otettiin tällä kertaa talon läpi reunatäyttöihin ja pari päivää hyöhemmin sisää kodinhoitohuoneeseen ja kylmäkellariin.

1516996.jpg

Fridun kanssa reunaviisteitä saunansokkeliin;

1510538.jpg

Saunan/autokatoksen sokkeli valmiina - työmaa laajenee Espoon puolella kiihtyvällä vauhdilla :)

1510559.jpg

Mikkelinmiehet veti rappusetkin puolivalmiiksi. Käännä näyttökyljelleen...

1510572.jpg

Aina puhutaan että Siporexin rasioiden poraus ja roilotus on kova homma - VASTALAUSE. Helppoo mutta hiukka pölystä hommoo.. Mutta kyllä niitä rasioita riittää!

1516991.jpg

Iloista rakentajaperheen VAPPUA !!!!

1516988.jpg