Pohjatyöt valmistuihat hyvää vauhtia ja ihan aikataulussa. Naapurin putket saatiin siirrettyä ilman suurempaa hässäkkää, pienet kallion nysätkin ammuttiin pois varsin sujuvasti ja pohjasta taisi tulla erinomaisen hyvä. Niin ainakin tarkastajat ja mestari väittävät.

Anturan teon piti alkaa keskiviikkona mutta niinhän siinä kävi että rautakauppa UNOHTI laittaa tilauksen valmistajalle ja kun keskiviikko aamuna sitä menin kysymään (soittopyyntöihin ja e-maileihinhan ei vastailtu) reipas nuorimies kertoi, jotta ko henkilö on sairaslomalla ja tilausta ei ole tehty. Ja eikun linjat valmistajalle ja heillä siis FORMEX:lla tavaraa oli valmiina ja rautakaupanauto niitä hakemaan - laskua ei tarvitse lähettää kuljetuksesta. Torstaina pääsivät miehet  siten varsinaiseen hommannsa.

1273616.jpg

1273626.jpg

1273631.jpg

Kyllä Formexi nousee nopeasti. Torstaina aloittivat ja perjantaina on valu ja maanantaina alkaa kellarinseinien pystytys. Nyt on hommassa fiilistä.

Sähköt ja vedetkin saadaa paikalle ihan viime hetkillä ennenkuin niistä koituisi taas ylimääräistä harmia. Maanantaina sähkö ja vesi Tiistaina.